
فیلتر سپرایتور کمپرسور
سیستم های کمپرسور، که اغلب در تاسیسات تولید صنعتی مدرن استفاده می شوند، به طور عملکردی هوای موجود در جو را از طریق فشار ارزیابی می کنند. عملکرد صحیح کمپرسورهایی که هوای فشرده تولید می کنند به تبدیل انرژی مکانیکی به انرژی پنوماتیک کمک می کند. کمپرسورها بسته به هدف استفاده اصول کار متفاوتی دارند. جداکننده های واقع در کمپرسورها که موادی مانند هوا، آب و روغن را با سیستم تراکم به انرژی قابل استفاده تبدیل می کنند، با ویژگی های عملکردی خود برجسته می شوند. به همین دلیل است که سوال “جداکننده چیست؟” برای بسیاری از افراد فعال در زمینه تولید صنعتی موضوع کنجکاوی است.
سپرایتور که یکی از عناصر کلیدی کمپرسورهایی است که معمولا در بخش های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد، یکی از قطعاتی است که وظیفه جداکننده را بر عهده می گیرد. جداکننده ها با توجه به ویژگی های عملکردی خود به ویژگی های مختلفی بسته به منطقه استفاده مجهز می شوند. مواد مورد استفاده در عملکرد کمپرسورها مانند هوا، روغن و آب برای استفاده از طریق جداکننده مناسب می شوند. انواع جداکننده هایی که به عنوان فیلتر عمل می کنند مطابق با اصل کار دستگاه ترجیح داده می شوند. کمپرسور از طریق فیلتر جداکننده با دقت و ایمنی بیشتری کار می کند.
عملکرد فیلتر جداکننده چیست؟
جداکننده قرار گرفته در سیستم های کمپرسور اسکرو به لطف سیستم فیلتر مخصوص خود هوا، آب و روغن را قابل استفاده می کند. مواد مایع مانند نفت و سوخت حاوی مواد خارجی مانند لجن، رسوب و آب هستند. برای اینکه کمپرسورها به درستی کار کنند، این مواد باید به صورت خالص و قابل استفاده به دستگاه دسترسی داشته باشند. انواع جداکنندهها که فرآیند تجزیه را با موفقیت به پایان میرسانند، با پاکسازی مواد به دقیقترین روش توسط پمپها، وظیفه تصفیه را بر عهده میگیرند.
فیلتر جداکننده کمپرسور برای چه کاری مناسب است؟
سیستم های کمپرسور، که اغلب در تاسیسات تولید صنعتی مدرن استفاده می شوند، به طور عملکردی هوای موجود در جو را از طریق فشار ارزیابی می کنند. عملکرد صحیح کمپرسورهایی که هوای فشرده تولید می کنند به تبدیل انرژی مکانیکی به انرژی پنوماتیک کمک می کند. کمپرسورها بسته به هدف استفاده اصول کار متفاوتی دارند. جداکننده های واقع در کمپرسورها که موادی مانند هوا، آب و روغن را با سیستم تراکم به انرژی قابل استفاده تبدیل می کنند، با ویژگی های عملکردی خود برجسته می شوند. به همین دلیل است که سؤال “جداکننده چیست؟” برای بسیاری از افراد فعال در زمینه تولید صنعتی موضوع کنجکاوی است.
فیلتر جداکننده روغن چیست؟
بسیاری از سیستم ها مانند وسایل نقلیه موتوری، کشتی های دریایی، تجهیزات ساختمانی با سوخت هایی مانند بنزین و گازوئیل کار می کنند. برای حرکت موتور باید موادی مانند سوخت و روغن فیلتر شوند. فیلترهای قرار گرفته در مدارهای روغن سیستم های کمپرسور قطعات حساس با تنظیمات خاص هستند. پس از فرآیند تصفیه هوا، تصفیه روغن مورد نیاز برای عملکرد سیستم بسیار مهم است. جداکننده روغن گرد و غبار، ذرات و کلیه موادی که باعث خراب شدن روغن می شوند را از بین می برد و آنها را با خیال راحت به سیستم کمپرسور منتقل می کند.
در کمپرسورها با فشردگی هوا گرمای بالایی ایجاد می شود و به همین دلیل است که هوا به تنهایی عایق مناسبی برای استفاده در کمپرسور نیست، بنابراین روغن به هوا اضافه می شود تا سیال جدید قدرت تحمل دمای بالاتر را داشته باشد و تبخیر نشود. به سرعت. در حالی که هوای خروجی کمپرسور باید بدون روغن باشد، فیلتر جداکننده کمپرسور بین این دو قرار می گیرد و نقش اصلی جداسازی روغن از هوای فشرده کمپرسور است. در ادامه فرآیند جداسازی را توضیح داده ایم:
- در مرحله اول، فرآیند جداسازی روغن از هوا که با نیروی گریز از مرکز انجام می شود، پس از فشرده سازی هوا و مخلوط شدن هوا با روغن کمپرسور به خوبی انجام می شود. ترکیب هوا و روغن با نوعی حرکت چرخشی مانند سپ وارد مخزن سپرایتور می شود. در اینجا ذرات بزرگ نفت به خوبی از هوا جدا شده و با کمک نیروی گریز از مرکز سازماندهی می شوند.
- در مرحله بعدی فرآیند جداسازی، هوای ورودی با ذرات ریز روغن به سمت فیلتر جداکننده کمپرسور می رود. این فیلتر دارای دو ورقه توری سیمی در داخل است که در بین آنها از لایه هایی از الیاف مصنوعی شیشه میکروفایبر استفاده شده است. لایه های میکرو فایبرگلاس به کار رفته در این فیلتر به صورت فیزیکی از نشت ذرات روغن با کوچکترین اندازه به داخل دستگاه جلوگیری می کند.
- در نهایت وقتی دستگاه دمای خود را از دست میدهد و دما کاهش مییابد، بخارات روغنی که در هوای فشرده وجود داشت، کمتر از حالت گازی به حالت مایع میرود و در اینجا میکروفیلترها وارد شده و با استفاده از کربن فعال، ذرات روغن را به طور کامل جذب میکنند.
اهمیت استفاده از فیلترهای جداکننده در سیستم های کمپرسور
کمک به عملکرد ایمن سیستم های کمپرسور، انواع فیلتر جداکننده از جمله بخش های مهم تکنیک های تولید مدرن است. شما می توانید به لطف سیستم های فیلتر ویژه آن از سیستم های کمپرسور به طور کارآمدتر استفاده کنید، این سیستم های کمپرسور به عنوان تکنیک های تولیدی که هزینه انرژی را تا حد زیادی کاهش می دهند، انتظارات را برآورده می کنند. انواع فیلترهای جداکننده که در سخت افزارهای مختلف با توجه به حوزه کاربری ابداع می شوند با راهکارهای فیلترینگ خود به شرکت های فعال در زمینه تولید صنعتی کمک می کنند. انواع جداکننده نیز وجود دارد که فیلتر معمولی را برای روغن، آب و هوا ارائه می دهد.
فیلتر جداکننده که با تکنولوژی بالا ابداع شده است نقش های مهمی را به عنوان بخشی جدایی ناپذیر از سیستم های کمپرسور ایفا می کند. استفاده از فیلتر جداکننده مناسب برای دستگاه برای جلوگیری از خرابی هایی که از عملکرد سیستم جلوگیری می کند و کیفیت تولید را کاهش می دهد بسیار مهم است. با فیلترهای مخصوصی که هوا و روغن را با کیفیت تر و مناسب برای فرآوری می کند، می توانید از سیستم کمپرسور محافظت کرده و فعالیت های تولیدی را بدون وقفه انجام دهید.
- فیلتر روغن هواسان
- فیلتر روغن هواساز
- فیلتر روغن اطلس کوپکو
- فیلتر روغن تبریز
قابل استفاده در انواع کمپرسور های:
- دینامیکی
- گریز از مرکز
- جابجایی مثبت
- دیافراگمی
- اسکرو
در هنگام خرید فیلتر جداکننده یا فیلتر سپرایتور به موارد زیر توجه کنید!
مهمترین فاکتور در خرید فیلتر جدا کننده ابعاد فیلتر و فشار محیطی است که فیلتر در آن استفاده می شود.
در نوع فیلترهای المنتی باید ارتفاع فیلتر و قطر ین و تعداد سوراخ های روی ین را نیز در نظر گرفت زیرا این نوع فیلتر باید با دستگاه شما سازگاری داشته باشد.
همچنین بهتر است کارایی فیلتر و فشردگی الیاف فیلتر و همچنین حداکثر میزان روغن و مواد اولیه را بررسی کنید تا با استانداردهای دستگاه ها مطابقت داشته باشد. (مشاوران ما خرید فیلتر و تماس با ما را به شما توصیه می کنند)
بدانید چه زمانی فیلتر جداکننده کمپرسور را تعویض کنید؟
معمولاً عملکرد مفید فیلتر جداکننده بین 1000 تا 500 ساعت است که با نوع مواد و الیاف استفاده شده، دما و فشار محیط و کیفیت روغن این فیلتر معمولاً در سرویس های دوره ای منظم بررسی و تعویض می شود. .
پس از مدتی، منافذ فیلتر جداکننده کمپرسور بسته میشود و فیلتر دیگر نمیتواند هوا را از بدنه خود عبور دهد و این باعث افزایش اختلاف فشار بین داخل و خارج کمپرسور میشود. توصیه می شود در اولین فرصت فیلتر جداکننده را تعویض کنید، زیرا در صورت عدم وجود این مورد، خطر خرابی کمپرسور وجود خواهد داشت.
در اینجا چند نشانه وجود دارد که نشان دهنده خرابی فیلتر جداکننده است
در هوای خروجی کمپرسور روغن وجود دارد.
به جای ترکیب آ، روغن کمپرسور را خارج کنید.
نشانگر سطح روغن پایین است و دستگاه خطای دما را نشان می دهد.
انواع فیلتر جدا کننده را بشناسید!
برای هر فیلتر جدا کننده کمپرسور پنج سایز اصلی وجود دارد که با توجه به ابعاد و اندازه کمپرسور انواع مختلفی دارد که در ادامه به معرفی هر فیلتر جداکننده کمپرسور می پردازیم. این اندازه ها شامل ارتفاع فیلتر، قطر بیرونی بدنه سیلندر، قطر دهانه داخلی بدنه سیلندر، ارتفاع درپوش و همچنین قطر بریدگی می باشد.
فیلتر جداکننده یا سپرایتور کمپرسور داخلی و خارجی نوع کاسه ای
اگر در یک فیلتر ارتفاع مخزن یا درپوش صفر باشد، کاسه ای که در پایین فیلتری که برای جمع آوری روغن استفاده می شود دارای برآمدگی است. همین تغییر در فیلتر منجر به تغییر قابل توجهی در مشخصات فنی قطعه می شود که بر میزان دبی و اختلاف فشار بین داخل و خارج فیلتر جداکننده کمپرسور تأثیر می گذارد.
جداکننده یا سپرایتور فیلتر فلنجی و بدون فلنج
اگر در طراحی این فیلتر قطر خارجی بدنه سیلندر و قطر دهانه داخلی سیلندر لبه نداشته باشد دو برابر می شود. فیلتر جداکننده کمپرسور که بدون فلنج است با فشار ثابت می شود اما فیلترهایی که فلنج ندارند از واشر برای مرتب کردن ین استفاده می کنند بنابراین ین در جای خود ثابت می شود. همچنین روی فیلترهای جداکننده کمپرسور که فلنجی هستند، یک سری سوراخ ایجاد می شود. اگر قصد خرید این نوع جداکننده کمپرسور فیلتر را دارید، بهتر است در هنگام خرید حتما به تعداد سوراخ های فیلتر، قطر سوراخ های استفاده شده روی فیلتر و فاصله مرکز آنها و محل آن دقت کنید. شما به عنوان مرکز دهانه آن اتاق به حساب می آیید و یک فیلتر با کیفیت بخرید.
جداکننده فیلتر کمپرسور اسکرو
نوع دیگری از فیلتر جداکننده کمپرسور وجود دارد که در مخزن یا کلاهک فیلتر تعدادی پیچ نگهدارنده در نظر گرفته می شود که در انتهای مخزن قرار دارند. وجود این پیچ و اتصال بر روی دستگاه های کمپرسور که دارای مخزن بزرگ هستند باعث می شود فیلتر استفاده شده روی کمپرسور کاملا دقیق و اصولی ثابت باشد و در حین کار دستگاه هیچ ضربه اضافی وارد نشود.
تفاوت مهم بین فیلتر جداکننده یا سپرایتور کمپرسور و فیلترهای دیگر
در واقع فیلتر جداکننده کمپرسور جداکننده فیلتر است، در اینجا لازم به ذکر است که ماهیت همه فیلترها باعث جداسازی می شود، اما فیلتر جداکننده کمپرسور با انواع دیگر فیلترها تفاوت دارد. این فیلتر بیشتر وظیفه جداسازی ذرات مواد را بر عهده دارد. به عنوان مثال، هنگامی که یک سوخت فسیلی با مخمل یا ذرات هوا یا روغن مخلوط می شود، می توان این ذرات را با استفاده از فیلتر جداکننده کمپرسور از یکدیگر جدا کرد. پرکاربردترین فیلتر جداکننده کمپرسور استفاده از این قطعه در کمپرسورهای تزریق روغن می باشد. در این دستگاه ها هوا وارد مخزن تراکم شده و پس از فشرده شدن هوا با روغن مخلوط می شود، لازم است در دو مرحله روغن از هوای فشرده جدا شود که یکی طبقه اصلی و دیگری طبقه اضافی نامیده می شود.